Kontakta Plåtslagare i Stockholm

Vi hjälper er med takarbeten i hela Stor-Stockholm. Vi är framförallt duktiga på bandtäckning & takplåt. Om du vill ha hjälp med plåtslageri, falsad plåt eller bandtäckningsplåt är vi rätt företag att vända sig till.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag om du söker hjälp med att lägga om, renovera eller byta taket. Snabb återkoppling inom 48h!

Renovera Tak

Vi utför både större och mindre takrenoveringar.

Lägga om Tak

Vi lägger om tak av alla slags takmaterial.

Byta Tak

Vi kan hjälpa er byta takbeklädnad!

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Rådgivning från professionella & seriösa takläggare

  Det är inte alltid som man är helt säker på att man vill lägga ett nytt tak eller göra en takrenovering. Ibland kan det vara så att man bara vill bolla lite tankar eller få rådgivning om bra tillvägagångssätt. Även här kan vi hjälpa dig! Våra takläggare finns på plats för att hjälpa dig att välja rätt material eller bara för att tipsa om hur du kan gå tillväga med just ditt projekt.

  Professionell Takläggare i Stockholm Bekymmersfri takläggning inom alla områden

  Plåttäckning i hela Stockholm

  Vi vill nå ut till så många kunder som möjligt och ser därför till att erbjuda våra tjänster till områden inom hela Stockholm. Vi har hjälp bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare och privatpersoner med takläggning av högsta kvalitet på bland annat Kungsholmen, Södermalm, Hammarby Sjöstad och mer därtill.

  Kontakta oss för ett gratis prisförslag vid nästa takprojekt!

  Om ni har frågor eller funderingar så kontakta våra erfarna takmontörer för ett kostnadsfritt offert-förslag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Inför en takläggning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   De hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade firman då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Grabbarna anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här