Lägga Dubbelfalsat Plåttak i Stockholm

Ett dubbelfalsat plåttak är inte bara extra tätt och mer hållbart, det är en utvecklad teknik som gör taken lika snygga, moderna och stilrena som andra modeller av plåttak. Om du är intresserad av att veta mer är vi specialisterna du ska vända dig till! Kontakta oss idag för en fri offert idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm.

Specialister inom Dubbelfalsade Plåttak

Vårt professionella takteam är skickliga på dubbelfalsad plåt. Kontakta oss idag för mera information!

Lägga Dubbelfalsad Bandtäckning

Bandtäckning kan användas på flera typer av byggnader. Hör av dig för mera information!

Renovera Dubbelfalsat Plåttak

Om ert plåttak är i behov av en renovering så kan vi hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med ert Dubbelfalsade Plåttak i Stockholm? Vi kan planera din takläggning och ge goda råd om underhåll!

  Allt inom Bandtäckning & Plåttak i Stockholm

  Plåten ger många möjligheter och flera fördelar. Falsad plåt är ett naturligt material för att åstadkomma t ex takkupor och även för att samverka med andra material. Dubbelfalsad plåt tar dig ett steg längre i kvalitet och hållbarhet. Tekniken som används gör att monteringen behöver ske av yrkesman, och naturligtvis är du i trygga händer. Vi kan prata igenom hela takläggningen innan vi startar.

  Välj långlivad plåt

  Det man behöver tänka på är vilken typ av tak som funnits tidigare. En takkonstruktion som hållit ett plåttak fungerar förstås, och det gör det även en takkonstruktion som hållit t ex tegelpannor då detta är en kraftigare konstruktion för mer tyngd. Om du önskar hjälper vi dig att välja takplåt av hög kvalitet som håller länge. Aluminiumplåt t ex, är ett bra tips på långlivad plåt – och naturligtvis lämnar vi garanti på arbetet.

  Dubbelfalsat plåttak – utveckling av ett redan vackert hantverk

  Dubbelfalsat plåttak kräver mindre underhåll. Det dubbelfalsade takets plåtar sammanfogas med en fals som gör att det blir tätare. I början av 90-talet plockade man upp en nygammal metod, för att använda vid fästning av taksäkerhetskonsoler för gångbryggor och räcken vid bandtäckning av plåttak. Förutom att punktsvetsa användes en speciell rostfri skena till underlagsspont, en under varje konsol.

  Historien om takplåt

  Plåt har en lång och intressant historia, där tekniken har utvecklats genom århundraden. Dubbelfalsning är just en sådan teknik som uppkommit ur ett behov att göra ännu tätare tak. Från början användes kopparplåt eller järnplåt, i slutet av 1800-talet välkomnade vi zinkmetalliserad stålplåt. Idag har både material som t ex aluminium, koppar och rostfri plåt blivit standardmaterial, precis som nya tekniker – av dem är dubbelfalsning. Plåten tillverkas i långa band som kan rullas ut från nock till takfot, detta kallas för bandtäckning. Om man istället vill lägga rutor kapar man dessa längder i rutor. Plåt är också en källa till vacker design.

  Söker du ett byggnadsplåtslageri som du kan lita på?

  Vårt professionella takteam är skickliga på dubbelfalsad plåt. Vi är dessutom specialister på alla sorters plåttak och kan finnas vid din sida och ge goda råd när du ska välja plåt och teknik för takläggning! Vi ser fram emot att höra av dig för besök, beställning eller för att dela vår inspiration! Vi kan bli din totalentreprenör eller fungera som underleverantör i hela Stor-Stockholmsområdet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Inför en takläggning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   De hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade firman då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Grabbarna anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här