Lägga Bandtäckt Plåttak i Stockholm

Plåttak är stilrena, innovativa och moderna, men egentligen är de en gammal klassiker som blivit populär igen. Funderar du på att lägga ett nytt plåttak? Vi kan ge dig goda råd och även utföra arbetet så att du får det stilrena och snygga tak du önskar. Vi är en takläggare som utför inom bandtäckning i Stor-Stockholm. Kontakta oss idag för en fri offert idag!

Lägga Bandtäckt Tak

Funderar ni på att lägga ett bandtäckt plåttak? Låt oss hjälpa er!

Lägga Dubbelfalsat Plåttak

Ett dubbelfalsat plåttak är inte bara extra tätt och mer hållbart.

Renovera Plåttak

Våra takspecialister kan hjälpa till med renovering och översyn. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Bandtäckning i Stockholm Vi kan utföra stilrena, tidlösa och attraktiva plåttak som håller länge

  Funderar ni på att lägga bandtäckning i Stockholm?

  Kanske ett bandtäckt tak kan passa ditt hus? Den ger en tidlös känsla som kan uppfattas både som klassisk design och mycket innovativt futuristiskt. Plåten ger dessutom många fördelar och möjligheter. Falsadplåt är ett naturligt material för att åstadkomma t ex takkupor och även för att samverka med andra material.

  Vad är Bandtäckning? Vi har svaren!

  Från början användes kopparplåt eller järnplåt. I slutet av 1800-talet började zinkmetalliserad stålplåt att användas, idag används flera material såsom t ex aluminium, koppar och rostfri plåt. Numera tillverkas plåten oftast i långa band som kan rullas ut från nock till takfot, så kallad bandtäckning – ett vackert och attraktivt hantverk.

  Bandtäckning passar alla slags fastigheter!

  Bandtäckning kan användas på flera typer av byggnader. Takets lutning är viktig och bör variera beroende på om man lägger ett falsat tak eller rullar ner plåten från nock till takfot. Vi utför ett noggrannt arbete där vi också kontrollerar/ säkerställer alla infästningar. Storm och vindutsatta lägen är mer känsliga, detta gäller även runt kanter som t ex där stuprör leds ner och hängrännor ska fästas upp. Om byggnaden är försedd med takpapp kan plåten oftast läggas direkt på, men det får inte finnas sprickor eller ojämnheter under, då åtgärdar vi detta, lägger läckt på och monterar taket.

  Välj långlivad plåt

  Det man behöver tänka på är vilken typ av tak som funnits tidigare. En takkonstruktion som hållit ett plåttak fungerar förstås, och det gör även en takkonstruktion som hållit t ex tegelpannor då detta är en kraftigare konstruktion för mer tyngd. Om du önskar hjälper vi dig att välja takplåt av hög kvalitet som håller länge. Aluminiumplåt t ex, är ett bra tips på långlivad plåt – och naturligtvis lämnar vi garanti på arbetet.

  …..och kanske en riktigt bra rådgivare?

  Vårt professionella takteam kan lägga nytt tak eller byta ut ditt gamla, vi finns vid din sida och ger goda råd när du ska välja t ex bandtäckningsplåt – vi är specialister på bandtäckning! Vi ser fram emot att höra av dig, för frågor, besök eller beställning. Vi kan bli din totalentreprenör eller fungera som underleverantör i samverkan.

  Totalentreprenör inom takläggning i Stockholm

  Vår styrka är totalentreprenad inom hela Stor-Stockholmsområdet. Vi är erfarna och innovativa projektledare som samverkar med och leder arbetet för alla inblandade yrkesgrupper. Vi leder takläggare, takskottare, takmontörer samt har ett brett kontaktnät av arkitekter, konstruktörer, materialtillverkare och besiktningsmän. Vi värdesätter att möta era önskemål vad gäller budget och tidsplanering. Vi innehar erforderliga certifikat och behörigheter samt är kundvänliga och lyhörda.

  Välkomna!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Inför en takläggning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   De hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade firman då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Grabbarna anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här