Lägga Korrugerad Takplåt i Stockholm

Våra takmontörer har stora kunskaper om takplåt och allt som behövs för att renovera plåttak. De är vana vid att arbeta i olika sorters metall, som stålplåt, falsat eller dubbelfalsat plåt, trapetsplåt eller korrugerat plåt. På det sättet kan våra montörer möta dina önskemål och din fastighets behov, och skapa det metalltak du önskar. Kontakta oss idag för en fri offert!

Lägga Korrugerad Plåttak

Vårt professionella takläggare är skickliga på att lägga korrugerad takplåt.

Lägga Dubbelfalsad Bandtäckning

Vi kan även hjälpa er med dubbelfalsad bandtäckning!

Renovera Plåttak

Vi kan hjälpa er att renovera ert takplåt. Kontakta oss för mera info!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att Lägga Korrugerad Takplåt i Stockholm? Proffsiga och erfarna takläggare med bra priser & hög kvalitet

  Välj oss – alltid kunniga takmontörer

  Ett metalltak har bra hållbarhet. Ett tak i stålplåt eller korrugerat plåt beräknas kunna hålla i 30-40 år. Trots det kan skador uppstå och underhåll behöva göras även på metalltak. Vänd dig till oss om du behöver hjälp att renovera ett korrugerat plåttak eller att byta korrugerat plåttak.

  Vi kan hjälpa er med:

  • Vi kan renovera metalltak, till exempel korrugerat plåttak
  • Möjlighet att byta metalltak, även byta plasttak mot metall
  • Utför takplåtsmålning och andra takarbeten

  Byt till ett tak i metall, så får du ett hållbart tak

  Har det blivit dags att renovera ditt plasttak? Då kanske du ska överväga att byta till ett korrugerat plåttak. Ett plasttak kan vara billigare, men ett i metall kan bli både snyggare och hålla längre. Du behöver därför inte lägga tid eller pengar på underhåll som att renovera ditt metalltak eller byta metalltak – när det väl är lagt går det att lita på i många år!

  Alltid gratis offert

  Vänd dig till oss för att få en gratis offert. Då kan du få en uppfattning om vilka kostnaderna skulle bli om du ska renovera metalltak eller renovera ett plasttak.

  Renovera metalltak

  Även om ett tak i korrugerat plåt håller länge behöver även ett tak i metall åtgärdas förr eller senare. Saker som våra medarbetare kan titta på är till exempel vilket skick din takplåt är i och:

  • Bandtäckning
  • Listtäckning
  • Kondensskydd
  • Lutning, så det är rätt vinkel
  • Behov av plåtmålning

  Vänd dig till oss för underhåll och andra plåtarbeten

  Behöver du hjälp att rensa hängrännor? Vänd dig till oss för rengöring av rännor av påväxter, lav, alger och svartmögel. Vi kan också stå för annat underhåll av fönsterbleck, hängrännor och stuprännor. Våra plåtslagare kan dessutom hjälpa dig att skapa nya fönsterbleck, hängrännor och stuprännor eller utföra andra arbeten i korrugerat plåt.

  Kontakta oss

  Har du frågor som rör trapetsplåt, listtäckning, kondensskydd eller annat när du ska renovera plåttak eller byta plåttak? Hör gärna av dig till oss! Kontakta oss via formuläret så återkommer vi inom 48 timmar och svarar på alla frågor du har om metalltak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Inför en takläggning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   De hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade firman då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Grabbarna anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här