Renovera Plåttak i Stockholm

Renovering och reparation av plåttak förekommer ofta i samband med läckage. Ett plåttak behöver underhållas, t ex genom en årlig översyn, då kan taket hålla lika länge som huset. Våra takspecialister kan hjälpa till med renovering och översyn i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag idag!

Plåttaksrenovering

Är det dags att renovera ert plåttak? Vårt plåtslageri kan hjälpa er i hela Stockholm!

Renovera Dubbelfalsat Plåttak

Ett dubbelfalsat plåttak har långhållbarhet men med tiden kan behöva renoveras! Vi fixar det!

Renovera Bandtäckning

Behöver ni renovera er bandtäckning? Vi är specialister inom denna takplåt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Plåttaksrenovering i Stockholm Vi renoverar alla slags takplåt i Stor-Stockholm. Hör av dig för en fri offert idag!

  Renovera Plåttak i Stockholm

  Renovering av plåttak betyder också att se över säkerhetsdetaljer som bryggor och stegar, och naturligtvis avvattning som hängrännor, stuprännor och takbrunnar. Vi utför rensning av hängrännor där vi också rengör dem från svartmögel, alger och lav som ofta fastnar på insidan. Läckage kan uppstå i kanter och invid skorstenen. Vi går noga igenom taket när vi identifierat läckage. Ibland kan hela taket läggas om, men det kan också enbart gälla området vid och runt läckan. En plan plåt behöver inte bara ett torrt underlag, det behöver vara helt plant från uppstickande föremål som kan skada plåten då den rör sig vid temperaturförändringar.

  Vi hjälper er genom hela vägen

  Ibland kan man behöva bygglov för takrenovering, det beror på vad man ska göra. Om du planerar att göra ändringar i konstruktionen måste detta ses över, vi har skickliga medarbetare som kan hjälpa till med detta.

  Har du tänkt på att ett tak är husets mössa?

  Taket utsätts ständigt för yttre påverkan. Från marken kan taket se helt och fint ut, men vid en översyn av en specialist som ger sig upp på taket kan bedömningen bli en annan. Smältvatten från snö och is kan, via försvagade takdelar, ledas ner i takkonstruktionen och vidare ner i underliggande utrymmen. Påverkan av regn blir stört i kombination med blåst eftersom regndroppar kan blåsa in i otätheter invid skorsten, vid taknock eller vid andra ställen där det finns hål och små springor. Ofta tänker man inte på detta eftersom det inte är så “synligt”, men detta kan orsaka kostsamma skador som måste repareras. Det kan bli dyrt att inte underhålla taket.

  Renovering efter yttre påverkan

  Snö kan smälta och bli lika tungt som vatten. På vissa ställen kan “snöfickor” med tung blötsnö uppstå vilket är något man måste tänka på både när man renoverar och lägger nytt tak. Dimensioneringen av bärverket under taket måste orka med en snöansamling. Även vind kan utgöra en fara för takkonstruktionen och orsaka renoveringsbehov. Vårt specialistteam förstår hur vindbelastning påverkar taktäckningar och infästningar och väljer den dimensionering som är bäst anpassad.

  Takunderhåll och säkerhet

  Taksäkerhetsanordningar är prioriterat, både för att kunna utföra reparationer och för att säkert kunna vistas på taket vintertid och skotta ner snö och is. Vid underhållskontrollen av ett tak är det viktigt att kontrollera infästningar och tätheten invid dessa. Korrosionsangrepp måste undersökas direkt. När man renoverar ett tak bör man också titta på hur taksäkerhetsanordningarna ser ut såsom takstegar och gångbryggor. Korrosionsangrepp kan försvaga även dessa vilket gör både renovering och underhåll farligt för utföraren.

  Vi kan planera din takrenovering och ge goda råd om underhåll

  Vi tycker om att arbeta med plåt, därför är vi också bra på det. Vi följer med i utvecklingen och har stor kunskap om material och hur vi kan renovera taket på bästa sätt. Låt oss bli din takrenoveringspartner och vi ska lotsa dig på det allra bästa och mest kostnadseffektiva sättet!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Inför en takläggning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   De hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade firman då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Grabbarna anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här