Måla Takplåt i Stockholm

Målad plåt kan se både snyggt och väldesignat ut, men är det bara utseendet som gör att vi målar plåttaket? Det finns flera anledningar, och du har kommit rätt för att få svar. Brinkens Plåtslageri AB är en erkänd takentreprenör som har utfört takplåtsmålning i Stockholm i över 50+ år. Kontakta oss idag för ett gratis offert-förslag!

Takplåtsmålning

Är det dags att måla om ert takplåt? Låt våra takläggare & plåtslagare hjälpa er! 

Måla Plåttak & Bandtäckning

Vi målar alla slags plåttak & bandtäckning till bostadsrättsföreningar, företag & privatkunder!

Renovera Plåttak

I samband med takplåtsmålningen kan vi utföra renoveringar av taket!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Takplåtsmålning i Stockholm Vi utför takmålning i hela Stor-Stockholm. Hör av dig för en gratis offert idag!

  Varför ska man måla om taket?

  Ett målat plåttak är modernt och vackert! Hela huset blir som nytt, men det finns också andra anledningar till att taket kan behöva målas. Om taket inte underhålls kan du få läckage i det, ofta vid kanter och andra svaga punkter. Ett yttertak av plåt mår bra av att målas om med jämna mellanrum. Gärna när luften är ljummen, t ex på våren eller försommaren. Det ska vara torrt i luften men det får inte vara högsommarvärme, då blir plåten het och det är svårt att göra den ren, ta bort fett och smuts och eventuellt underbehandla den.

  Underbehandling och rostskydd

  All gammal rost eller orenligheter måste skrapas eller slipas bort från taket, annars fäster färgen dåligt. Vårt specialistteam är duktiga på att både rengöra plåttak, underbehandla och se till att målningen blir snygg. Vi anpassar rengöringen efter val av plåt och lägger först på en rostskyddsfärg innan vi varsamt och noga lägger på den täckfärg vi gemensamt har valt tillsammans med vår kund. Om plåten är helt slät kan det vara så att den behöver blästras eller ruggas upp för att färgen ska fästa bättre.

  Plåt och färg

  Har du planerat speciella färger på ditt hus för att designa taket så att det passar in? Har du en drömbild av hur det ska se ut? Plåttak är mer spännande och intressant än man kan tro. Vi är innovativa och dynamiska, berätta för oss hur du tänkt dig och vilken färg du vill att ditt plåttak ska ha så kan vi gemensamt titta på olika färger och hur de passar in med huset i övrigt. Det finns flera olika sorters plåt – vissa sorter lämpar sig inte för att målas, medan andra sorter blir både starkare och tåligare av att målas. Det är viktigt att rengöra plåten innan målning, men även här skiljer det sig åt. Om du har en viss sorts plåt anpassar vi utförandet efter detta. Tänker du lägga om taket och det är nytt kanske vi har en möjlighet att hjälpa dig att välja typ av plåttak.

  Totalentreprenad – vår styrka

  Vi utför takplåtsmålning i Stor-Stockholm, från Åkersberga, Vallentuna och Täby till Sollentuna, Bromma, Hässelby, Älvsjö, Nacka, Värmdö, Vendelsö och Tyresö med flera.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Rabah
   – Projektledare

   Nummer: 08-124 11 431
   Mail: offert@bandtäckning.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur länge håller bandtäckning?

   Skiv- eller bandtäckt tak är ett utmärkt takmaterial som har lång hållbarhet. Plåt kan med enkelhet stå emot både väder och vind och är dessutom relativt underhållsfritt med en lång livslängd. Vill ni veta mer om plåttak kontakta oss gärna!

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   ROT-Avdraget är ett avdrag privatpersoner & fastighetsägare kan söka vid renoveringar i hemmet. Totalt kan ni sänka kostnaden med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Kan man skydda sitt plåttak från att rosta?

   Ni kan förhindra rost på plåttaket genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtsmålningen är till för att skydda mot rostangrepp, men om denna färg släpper börjar det rosta. Om ni har ett rostigt tak kan vi hjälpa er med takplåtsmålningen.

   När används bandtäckning?

   Bandtäckning är ett mycket bra alternativ för alla som vill ha hållbara tak som är nästintill underhållsfria. Takläggningsmetoden är stabil och tät, men det är viktigt att taklutningen inte understiger 6 graders lutning för att du ska få ett bra slutresultat. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Brinkens Plåtslageri AB hjälpte oss byta vårt tak till vår villa i Sigtuna. Vi var i behov av ett komplett takbyte inklusive plåtarbeten & träfönster. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem vid nästa takuppdrag!

   Mattias, Sigtuna

   Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde renovera taket till vår restaurang i Östergård. Deras takläggare utförde ett totalt takbyte med ny råspånt, underlagspapp, läkt samt nya tegelpannor. Vi blev otroligt nöjda med resultatet!

   Restaurangsägare, Danderyd

   Brinkens Plåtslageri AB anställdes för byta taket på vår sommarstuga i Ljusterö. Deras projektledare Raban återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Arbetet utfördes i utsatt tid och professionellt. Bra kommunikation och service.

   Ronnie, Ljusterö

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Omläggning av Tak. Bostadshus Hagsätra

   Ett av våra större takomläggningar i Hagsätra där vi rev gammalt tak och installerade ett nytt tak på 660kvm tak till BRF.

   Målning av Takplåt. BRF Kungsholmen

   Ny målad takplåt till BRF pågrund av färgsläpp på Kungsholmen. Vi passade även på att uppdatera fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Bandtäckt Tak. Till Villa Lidingö

   Omläggning av tak till villaägare på Lidingö, Stockholm, där vi bytte ut betongpannor till bandtäckning. 

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Rabah
    – Projektledare

    Nummer: 08-124 11 431
    Mail: offert@bandtäckning.se

    Offert? Klicka här